Minden ami Sopron

2022. 01. 28. péntek

Károly,

SOPRON
Borult

Közélet

Forgalmi rend változás a Pozsonyi úton

November 10-ig tart az elterelés.

default

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út és a soproni Mély út kivitelezője a DS Konzorcium tájékoztatja Önöket, hogy az eredeti ütemtervnek és a városnak tett ígéretnek megfelelően a konzorcium időben befejezte a Pozsonyi úton a Mély úti csomópont kialakítását.

Mindazonáltal a DS Konzorcium teljesíteni fogja Sopron Megyei Jogú Város vezetésének kiegészítő műszaki igényét, így a Széleskúti utca és a Nezsideri utca között további mintegy 120 méteres szakaszon is felújítja a Pozsonyi út burkolatát és szegélyét, ezért november 10-ig forgalomterelés zajlik ezen a részen. A konzorcium a burkolatfelújítást az aszfalt marásával és a régi szegély eltávolításával már megkezdte, de ettől függetlenül az út péntektől keddig mindkét irányban használható lesz. A kivitelező ezzel is igyekszik a hétvégi temetőlátogatás zavartalanságát elősegíteni.

A biztonságos közlekedés érdekében kérjük fokozott figyelemmel vezessenek, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! A NIF Zrt. és a DS Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy minden közlekedő megelégedésére egy kényelmesebb, szebb és biztonságosabb útszakaszt adjon át.

A kivitelező köszöni a türelmet!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading