Minden ami Sopron

2019. 10. 18. péntek

Lukács

SOPRON
Borult
EURO
0

Pozitív

Bicikli, napsütés, 200 km/h?

Közismerten sokat járok két keréken. Nyugi, nem autóval teszem ezt! Pláne nem csuklós Ikarussal, pedig azzal kétkerekezni nagyon menő lenne.

Pár hete elhagytam a küllők közül a mágnesemet, ami a kilométer órámat pörgetné. De én szeretem tudni, hogy mennyit közlekedek, így amíg beszereztem egy pót-mágnest, feltelepítettem a telefonomra a Runtastic Road Bike nevű applikációt. Szeretem, mert nagyon sok infót eltárol, és lehet vele villogni. Nekem például múltkor kiírta, hogy Ágfalva felé 236 km/h-s átlagsebességgel gurultam egy kilométeren át.

Azért remélem az ilyen modern programokban nincs automata traffipax…

 • Nem kell félni az érettségitől

  Mondták nekem mindig a nálam idősebbek, de hiába, mert féltem tőle. Most már pár éve én is átéltem, és azt mondom: nem kell félni az érettségitől.

 • A tél szépségei

  Azt mondják, mindenki azt az évszakot szereti, amelyikben született. Januári vagyok, utálom a telet…

 • Újra hétfő

  Nem sokan szeretik a hétfőt, én általában igen. De most nem.

 • Rövid: friss pozitív gondolatok

  MEGJÖTT A TAVASZ! (Mondtam, hogy rövid lesz.)

 • Fotós bakik

  Biztos sokan láttak már olyan fotóst, vagy filmest, aki munka közben annyira koncentrál, hogy nem veszi észre a lépcsőt, egy autót, nekimegy a háznak, vagy bármi hasonló baklövést követ el. A napokban találtam egy ilyen videót, unalmas percekben érdemes megnézni (és persze nem nevetni, hanem sajnálni kollegáimat!):

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading