Minden ami Sopron

2023. 03. 25. szombat

Gábor

SOPRON
Borult

Sport

Babos Timi történelmet írt!

Először jutott négy közé WTA Világ-bajnokságon magyar teniszező!

Forrás: https://www.facebook.com/babostimea

Forrás: https://www.facebook.com/babostimea

Babos Tímea és páros partnere közel másfél óra játék után ünnepelhetett győzelmet Szingapúrban. Az elődöntőben az 1. helyen kiemelt Csan Jung-dzsan-Martina Hingis duóval néznek szembe.

WTA FINALS 2017 (7 000 000 DOLLÁR, FEDETT PÁLYA), PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ

Babos Tímea, Andrea Hlaváčková (magyar, cseh, 3.)- Andreja Klepač, María José Martínez Sánchez (szlovén, spanyol) 6:3, 6:4

“Nagyon örülök a mai győzelemnek, nem volt egyszerű mérkőzés! Egy nagyon trükkös és nehéz ellenféllel találkoztunk. Összességében nagyon jól játszottunk mindketten, emiatt is boldog lehetek! Nagy dolog, hogy elődöntőt játszhatok a világbajnokságon. Ez először is sikerült a pályafutásom során, ez is boldogságot jelent. A mai mérkőzésen az volt a legfontosabb, hogy a saját játékunkat rákényszerítsük a másik párosra. Szerintem ez sikerült is, végig agresszívak voltunk. Örülök a saját teljesítményemnek, mert az elmúlt napokban is sokat gyakoroltam. Rengeteget foglalkoztunk a röptejátékommal és egyre jobban megy. Remélhetőleg még két mérkőzünk van hátra, szóval Hajrá, Előre! Pénteken szünnapunk lesz, de lesz edzésem, gyakorlom tovább a pároshoz szükséges elemeket, így a röptét is” – nyilatkozta Timi a weboldalán.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading