Minden ami Sopron

2018. 11. 17. szombat

Hortenzia, Gergő

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Az újonc is legyőzte az SKC-t

Hazai pályán továbbra is nyeretlen a soproni férfi kosárlabda csapat.

A rossz szezonkezdet után megtörtént az első játékos-csere, Autrey távozott, a helyére érkező El-amin pedig szombaton léphetett először pályára Sopron mezben. A mindössze egy győzelmet számláló SKC tehát bízhatott abban, hogy sikerül az újonc DEAC ellen újabb győzelmet szerezni.

Már az elején látszódott, hogy az egyébként újonchoz képest kifejezetten jó játékot produkáló debreceniek ezúttal sem feltett kézzel érkeztek, bár az első negyed vége még egál volt: 20-20. A második játékrész is sokáig kiegyenlítetten alakult, ám az utolsó néhány perc már a hazaiaké volt, a félidőre már 44-36-os, lélegzetvételnyi előnnyel vonulhatott a Sopron.

A fordulás azonban a vendégeknek sikerült jobban, hamar visszazárkóztak és nem hagyták meglógni a továbbiakban sem az SKC-t. A harmadik negyed végén úgy tűnt, hogy egál állásról, szinte 0-0-ról vágnak neki a felek a finálénak, ám a slusszpoén a debrecenieké volt, akik egy triplával előnyt szereztek: 63-66. A záró felvonásban pedig már a vendégek uralták a pályát, szinte végig csak futott a Sopron az eredmény után. Az utolsó perchez közeledvén még megvolt az esély az egyenlítésre, ám a DEAC egy végső triplával megadta a kegyelemdöfést: 80-86.

 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Október 26-án, 13 órakor nyit a Soproni Műjégpálya. Ön is szeret korcsolyázni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading