Minden ami Sopron

2020. 09. 26. szombat

Jusztina

SOPRON
Borult

Sport

Alig estek haza, máris újabb győzelmet szereztek

A PINKK Pécset “hazajövet” még lendületből verte a Sopron Basket a szerdai mindent eldöntő Euroiga találkozó előtt. A meccs után az egyik soproni játékost kórházba kellett szállítani.

Szűnni nem akaró vastapssal fogadta a közönség a pályára lépő Sopron Basketet, akik szerdán csodát tettek IsztambulbanA mérkőzés elején lendületből sikerült elhúzni a terem foglaltsága miatt a pályaválasztási jogáról lemondó PINKK Pécstől. A 27 soproni pontra mindössze 12 érkezett válaszként, egyértelműek lettek az erőviszonyok. A folytatásban csökkent a koncentráció, a soproni oldalon a fiatal játékosok tartották a frontot elsősorban. Hullámzó volt a játék, de a különbség nem csökkent, a félidőben 53-37-re vezetett a Sopron.

26036_20180309pinkksopron4net

Fotó: www.wb-sopron.com

 

A fordulás után nagyon visszaesett a soproni koncentráció, melynek Roberto Iniguez vezetőedző egy komplett sorcserével próbált véget vetni. Döcögött nagyon a játék, a pécsi csapat pedig bátran játszott, de tartották magukat a zöld-sárga mezesek. A 16 pontos előnyből induló utolsó negyed pedig már hamar elhozta a 20 pontos különbséget, és így az őszinél is nagyobb arányban sikerült győzni, a végeredmény:86-63.

A mérkőzés után a közönség egy emberként aggódott a fiatal Angela Salvadoresért, akit meccs közben már ki kellett kísérni, mert allergiás reakciók miatt rosszul lett, később pedig a csarnok előtt összeesett. A mentők kórházba szállították, a klub tájékoztatása szerint a kezelés után már jobban van a játékos.

 

 

Szerdán a soproni klub története újabb mérföldkőhöz érkezik: az Euroliga legjobb négybe jutásáért játszik majd a csapat a Novomatic Arénában, 18 órától. Remek programnak ígérkezik, egy emberként szoríthat ismét a város egy hatalmas sikerért!


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading