Minden ami Sopron

2019. 05. 25. szombat

Orbán

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

A Szeged is legyőzte az SKC-t

Izgalmas, hullámzó meccsen nyert a hazai csapat, nem tudta begyűjteni második győzelmét a Sopron KC.

Péntek este a Szedeák fogadta a Sopron KC kosárlabdacsapatot egy bajnoki mérkőzésre. Az elején nagy irammal nyitottak a hazaiak, ám fokozatosan visszazárkózott a mérkőzésbe az SKC. Az első negyed végén 19-15-öt mutatott az eredményjelző. A második tízperc sem indult jól, ám még időben felpörgött a kék mezes Sopron, és egy nagy rohammal nem csak beérte a hazaiakat, hanem állva is hagyta. Ám a félidő utolsó megmozdulásait elrontotta az SKC, így a Szeged egy pontos előnnyel ment pihenni: 42-41.

Küzdelmes folytatás jött, egyik csapat sem tudott igazán meglépni a másiktól. Kevés pont esett a harmadik negyedben, de annál izgalmasabban alakult a mérkőzés. 30. perc: 58-56. Az utolsó negyed közepéig nem is változott a játék képe, általában 1-2 ponttal a Szeged előrébb járt, ám az SKC győzelemre éhesen ott loholt a nyakukban. Aztán egy 8-0-val a Szeged meglépett, az SKC-nál kipontozódott Watkins, ráadásul a reklamáló edző technikait is kapott. A végjátékot a hazaiak tudták nyugodtabban teljesíteni, így 10 pontos győzelmet arattak az SKC fölött, akik így a tabella 12. helyén állnak.

Naturtex SZTE Szedeák – Sopron KC 77-67 (19-15, 23-26, 16-15, 19-11)

Váradi Kornél (az SKC edzője): – Ismét az eddig jellemző teljesítményünket hoztuk, néhány nagy hullámvölggyel. A meccset és a harmadik negyedet is nagyon puhán kezdtük. Az ugyan megmutatta a csapat erejét, hogy mindkétszer vissza tudtunk jönni, de az első félidő végén stabil vezetésből visszaadtuk az előnyt az ellenfélnek. A hajrában a Szeged kontrollálta a lepattanókat, nem bírtuk el Watkins kipontozódását és a tizenhat eladott labdát. Gratulálok a Szegednek, megyünk tovább, hazai pályán nagyon erős, kemény rivális érkezik, de most muszáj nyernünk.

 

Forrás: sakc.hu

 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading