Minden ami Sopron

2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig

SOPRON
Borult

Kultúra

A Nagy Amerikai Daloskönyv Eszterházán

Műfajok, stílusok, korok izgalmas találkozását ígéri Micheller Myrtill The Great American Swingbook koncertje az Eszterháza Meets Jazz koncertsorozat keretében.

2020. november 14. (szombat) 19.00 – fertődi Esterházy-kastély, Marionettszínház

November 14-én a Marionettszínházban világhírű örökzöldeket kínál a különlegeset kedvelő igényes közönségnek a koncert – jelentette be
Egresitsné Firtl Katalin, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A The Great American Swingbook-ban, vagyis a Nagy Amerikai Daloskönyvben – többek között – Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Billie Holiday, Tony Bennett vagy Sarah Vaughan a legkedvesebb dalait válogatta össze egy-egy témán, korszakon vagy műfajon belül.
Micheller Myrtill jazz sztenderdek, örökzöldek, Broadway-slágerek és hollywoodi filmek swinghez kötődő számait fűzte össze.

A hatályos járványügyi biztonsági szabályok betartása és betartatása teljes mértékben biztosított a koncert alatt: meghatározott ültetési renddel, kötelező maszkhasználattal és kézfertőtlenítéssel és a testhőmérséklet ellenőrzésével.

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a jegymester.hu weboldalon és a fertődi Esterházy-kastély recepcióján. Bővebb információk a
www.eszterhaza.hu oldalon, a fertődi Esterházy-kastély Facebook-oldalán olvashatók
https://www.facebook.com/fertod.esterhazykastely, vagy az info@eszterhaza.hu e-mail címen és a +36 99
537 640-es telefonszámon kérhetők.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading