Minden ami Sopron

2020. 06. 05. péntek

Fatime

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

A Körmend ellen szerezte második győzelmét az SKC

Megérezte a lehetőséget, végig uralta az elnapolt mérkőzést az SKC.

A szezon elejéről halasztották el a Sopron KC – Egis Körmend férfi kosárlabda mérkőzést január 3-ára. Az SKC az idei szezonban nem mutat jó formát 1 győzelem mellé 11 vereséget gyűjtöttek már be, a Magyar Kupán már biztosan nem is vehetnek részt ezzel.  Ezúttal azonban a vendégek is kifejezetten rossz formában érkeztek, az élmezőnyben tanyázó Körmend egy hazai váratlan vereség és egy nagy idegenbeli “zakó” után érkezett Sopronba.

Sabáli Balázs legénysége megérezte a lehetőséget, és már a mérkőzés elején neki esett a körmendieknek, akik pár perc után már 10 pont fölötti hátrányba kerültek. A negyed végén visszakapaszkodtak, de a zárszó az SKC-é volt: 25-21. A következő tízperc elején megint beragadt a Körmend, ezt pedig az SKC kihasználta, és hamar húsz pont környékére léptek el, a félidőben 50-31 volt az állás.

 

Forrás: www.sakc.hu

Forrás: www.sakc.hu

 

A fordulás után igyekezett jól kezdeni a vendég csapat, de nem volt meg bennük az erő a fordításhoz, így megmaradt a nagy különbség a felek között. 73-50-ről indult a záró etap, nem volt kérdés, hogy ezen az estén a vasi csapat vereséget szenved. A két hullámvölgyben lévő együttes csatáját 85-60-ra nyerte a Sopron KC.


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Bejár a munkahelyére a vészhelyzet idején?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading