Minden ami Sopron

2019. 09. 21. szombat

Máté

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

A hajrában nyert az SKC

A női csapat mérkőzését egy nappal előtte törölték.

Pénteken játszotta volna a Sopron Basket a Piestanské Cajky csapata elleni visszavágót a szlovákiai Pöstyénben. Az első mérkőzésen is hatalmas különbséggel (73-26) győzedelmeskedő Sopron azonban nem utazott el, ugyanis a szlovák csapat jelezte, megsérült az amerikai irányítójuk, így kérték a mérkőzés mellőzését. A klub közleménye szerint a Sopron Basket nem hagyta elveszni a megmaradt időt, kemény edzéssel folytatták a felkészülést a bajnoki és Euroliga szezonra. A következő mérkőzés szeptember 10-én Győrben lesz.

sopronikosarak

A férfiak sem a megszokott módon léptek pályára. A Novomatic Arénát már a hétvégi rendezvényekre kezdték átalakítani, valamennyi lelátót összecsukták, így nézők nem tudtak részt venni az SKC – OSE Lions mérkőzésen. Az idei bajnokság újonca nem ijedt meg a jó soproni rajttól, hamar megfordították a mérkőzést és az első negyedet jókora pontzuhatagban meg is nyerték: 21-31. A folytatásban Sabáli Balázs legénysége már megfogta a különbséget, így a félidőben már kisebb volt a hátrány: 48-55. Apránként lopta a távolságot az SKC a folytatásban is, és bár a záró rész elején az OSE megint 10 ponttal ellépett, az SKC is képes volt megrázni magát, végül egy három pontos győzelemmel zárta a felkészülési mérkőzést: 87-84.
További részletek a klub oldalán.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /storage/web/www/allin/mindenamisopron.hu/html/wp-includes/meta.php on line 829